onsdag 15 december 2010

Turist?

Efter tävlingen i söndags gick vi ner på byn, eftersom var marknad i Pollare. Vi gled runt bland stånden vid 9-tiden på kvällen och kunde snabbt konstatera att de som sålde öl gick bäst. De som sålde prylar hade nästan inga kunder, de som sålde något ätbart hade några få och vid ölstånden kom vi knappt förbi. Att det var söndag hindrade inte Belgarna, husvärden Geo kom hem vid halv 4 på natten... Belgarna tar bara ledigt från jobbet om de ska på marknad. Vi själva var trötta efter en lång tävlingsdag så vi drog oss hemåt redan efter en timme.

Den här fina betongstigen ledde oss ner till marknaden cirka 1 km från boendet. Mötte flera som hade små ficklampor, det hade dock inte vi så jag fick filma med mobiltelefonen för att få lyse...

I måndags hade jag vilodag så då passade vi på att besöka Bryssel trots att jag varit där och Geo säger att det är en "skitstad" och vi borde åka till Brygge istället. Hur som helst blev det en grym dag i Bryssel och Brygge får vänta till nästa år.

Isabelle har absolut noll lokalsinne så hon tog kort på parkeringshuset så vi kan visa och på så vis fråga efter vägen tillbaka. Bra tips va?

Såhär glad blir man när man varit in på en offentlig toalett som använder samma system som Formule 1 hotellen. Ingen ring och en kraftig rengöringsanläggning som dras igång när man lämnat toaletten.

Är man turist så åker man 60 meters Pariserhjul... Isabelle var så till sig att hon studsade runt och blev därför suddig. Det var grym utsikt över julmarknaden och skridskoplanen alldeles nedanför.

Här en kille som står stadigt, inga problem att ta en skarp bild då...

Vi hann även med shopping, trycka ner en asgod Nutellavåffla, äta fin Pita och en flötig Pommes med Majonäs.

På grund av det flötiga matintaget på måndagen blev jag tvungen att cykla bort skiten igår. Det blev gröna Flandern runt slingan som mäter 114 km, en ganska backig runda som med ett antal felkörningar avverkades på 4 timmar.

Imorgon publiceras ett viktigt inlägg för er som vill optimera limteknik av tubhjul. Så håll ögonen öppna. Geo som lärt mig har matat 50 hjul på en dag!

/Darvell

1 kommentar:

  1. Ujuj! Proffstips på tublimma. Inte illa!
    Väntar med spänning!

    SvaraRadera