torsdag 22 juli 2010

Matresa?

Nu har vi äntligen tagit oss ned till boendet i närheten av Champery där nästa världscup ska . Boendet delar vi med Åsa och Mackan. Det är Åsa som varit en jäkel till reseledare. Fixat finboende som för en gångs skull har fritt internet.

Landade i 35 graders värme i Bergamo vid halv 11 idag. Efter att ha missat en transferbuss som skulle ta oss till hyrbilen slogs jag med Italienare för att in väskorna i denna. Puttade bort dem med våld riktigt. Ett hederligt svenskt kösystem är faktiskt att föredra. När vi kom fram till hotellet var det 17 grader och regn. Jäkligt osteek. Inte ska det bli bättre imorn heller. Nu till den viktiga resematen..?


Eftersom vi landade i Italien svängde vi in första bästa motorvägshak för lunch. Gnocchi och sallad blev det. Supergott som vanligt i det landet.


Därefter var det dags för kaffe och lite dryck. Nej Jonas och Leif det är inte GT jag ska blanda.

Fika nummer 2. Förstärkte espresson med en macka. Ser det låglöne ut att äta parkbänk?


Lite pizza det var dagen fulländad. Jag tog en med kryddig körv, paprika och oliver. Nisse körde en riktigt fet pizza. Dubbla ost, creme fraiche och en cashewnöt innehöll den. Till och med matvraket Nilsson skrapade av lite.

/Darvell

3 kommentarer:

  1. Vi bor ju i grodätarlandet. Men du kan väl vara så snäll att skicka ned ett par burkar?

    SvaraRadera
  2. Team Kalas detta känns inte riktigt bra!

    SvaraRadera