söndag 31 januari 2010

Jaha!


Det här var ju kul.. Inte. Hade bra skjuts i benen från start idag och tog mig snabbt upp i fältet. Nästan topp 30 som bäst förbi depån. Därefter punkade jag och fick köra på platt bakhjul en bra bit. Bytte cykel och fortsatte med bra fart. Fortsatte plocka placeringar.

Foto: Jörgen Pettersson

Ute på varv 4 ska jag köra om en Spanjor vid depån. Jag kom snabbt bakifrån men han skulle ändå trycka mig mot staketet. Jag kom förbi med lite axelkontakt och han skriker på mig så jag gör det genomtänkta draget att lyfta näven. Då det är dags att bromsa är bakbromshanden i luften och jag bromsar lite för hårt med fram. Sälar mitt framför depån, skalar av hud från knäet och stoppar ner händerna i iskallt vatten. Rätt onödigt!

Foto: Henrik Aschjem


Nu med blöta, kalla och stelfrusna händer och med ett humör som var långt ifrån på topp så gick det bara sämre och sämre. Vurporna avlöste varandra och jag fortsatte skala bort hud från knäet. Bara att kliva av, åka hem och börja med curling eller nått.

/Darvell

3 kommentarer:

  1. Skit, men det är bara att ta nya tag Mange... Det kommer fler chanser. Du är ju grym. Hoppas ni får en trevlig sista kväll och får skåla med några öl. Kör försiktigt imorn med, stor kram - jennie.

    SvaraRadera
  2. Men Magnus... Skalad hud är dock vääääldigt coolt så du kommer få brudar nu. Speciellt med mustaschen ;)

    SvaraRadera
  3. Tråkigt Mange, men du kommer igen!!

    SvaraRadera