torsdag 28 juni 2012

Här glider kingen in!

Mina favorit endurospår, sol och en grym Merida Big Nine. Låter suveränt tycker jag. Det gick suveränt i 1 timme och 20 minuter. Sedan sa det pang och jag låg och spotta blod och kollade så alla tänder satt kvar och näsan var rak. Sean Banan - Här glider kingen in dunkade i öronen och jag hade 5 sek innan känt mig som en king och kört fortare än jag någonsin gjort på mina träningspår ute i stugan.

En  sten och tappad koncentration i 0,5 sek var det som krävdes. 5 timmar på sjukan och 6 stygn senare i ögonbrynet och jag känner mig som en överkörd grävling.

Foto: Grym flickvän som fortfarande gillar en trots att man inte ser top notch ut.

Hurvida det blir race till helgen eller inte får vi se. Jag älskar ju endurospår och i synnerhet Ränneslättsturen så det ska mycket till om det inte ska bli åka av.Hörs!

/ Nilsson

6 kommentarer:

 1. Jag säger det igen: "pain is temporary, glory lasts forever... and chicks dig scars"!

  SvaraRadera
 2. Schnyggare än någonsin!/stef

  SvaraRadera
 3. Ni är utsedda till transportansvariga för ett par hjul från Eksjö till Falun. Stefan hilke kommer som en uppenbarelse. Dont leave Eksjö without them!/stef

  SvaraRadera
 4. Vem har Sean Banan på sin playlist?

  SvaraRadera
 5. Haha jag lyssnade på David Helenius som sommarpratare och han spelade den i sitt program så jag hade inte själv valt den ;)

  SvaraRadera