måndag 3 september 2012

Dubbelseger!

I helgen avgjordes årets långloppscup nere på Bockstensturen! Visste innan start att det skulle bli jäkligt svårt att köra hem totalen då Bleckur inte fick bli bättre än 3:a för att jag skulle kunna vinna.
Istället för att det skulle strula för mig igen som det gjorde förra helgen på Finnmarksturen så flöt allt på väldigt bra under hela tävlingen, jag och Mange kom iväg tidigt i den första grusbacken och matade på fint hela vägen in till mål!
Blev lite orolig när vi körde runt på stigarna inne i Åkulla då bena började kännas lite små-krispiga...men som tur var så ordna de upp sig och började kännas bättre!
När vi närma oss målet och sista biten nedanför Varbergs fästning så sladda tyvärr Mange omkull i en kurva, som tur var slog han sig inget och vi hade god marginal ner till 3:an så han kunde ta sig i mål utan att stressa.

Tack vare vårt fina sammarbete kunde jag vinna totala cupen med 5 poäng före Lars, riktigt kul att få vinna långloppscupen för första gången! Mange blev 3:a totalt så det blev en riktigt lyckad helg nere i Varberg!

Måste också passa på att tacka Totte och Jossan som gav oss en grym service under hela racet!

foto: C-dale (Happymtb.org)


1 kommentar:

  1. Det görs en svensk långfilm om skidåkning och Vasaloppet. De behöver även lite hjälp i finansieringen och att lära sig åka skidor. Skriv gärna om den och kolla in hemsidan med en redan inspelad trailer.
    http://www.gustavifilmen.se

    SvaraRadera