fredag 16 juli 2010

Mannen med medaljen

Det var med stumma ben jag korsade mållinjen på onsdagens tempo SM. Kände efter ungefär 5 km att jag gått ut för hårt. Kändes knappt som jag tog i fram till dess men därifrån och in till mål var en plåga. Det var dock fler som gått ut hårt. Jesper Dahlström var den som åkt bäst på slutet. Tappade mot honom hela vägen in i mål tror jag. Extra mycket tidstapp när jag tog helt fel spårval i ett lerhål och blev tvungen att springa med surbenen. Men guld blev det och jag är asnöjd!Det blev inte mycket njuta av guldet utan redan direkt efter målgång gick tankarna till morgondagens mer prestigefyllda XC-lopp. Jag har både silver och brons i XC-SM så imorgon ska jag ge allt för att vinna.

Emil Lindgren är den som varit starkast i elit-klassen i år. Han har dock varit magsjuk sedan förra veckans EM. Han har tillfrisknat så han är absolut favorit till guldet men jag har slagit honom tidigare och vet att jag kan slå honom igen om allt stämmer för mig. Dessutom finns det ett gäng andra snabbingar som vill vinna. Främst Jesper Dahlström som har en massa andraplatser från året och har visat stigande form. Palmberg är inte någon att räkna bort heller, han vet hur man formtoppar.

Dagen spenderades med lätt rull runt Runn med Jeppe 77 och fika på Torsång café. Bättre uppladdning än så finns inte.

/Darvell

4 kommentarer:

  1. Så jäkliga grymt, stort GRATTIS till guldet!!

    SvaraRadera
  2. Grattis mannen med medaljerna! Och stort grattis också till Nisse som klämde till med en fin tävling och bronsmedalj.

    SvaraRadera
  3. Grattis till gulden! Måste vara trevligt med alla valörer nu :)

    SvaraRadera