tisdag 6 juli 2010

Tjohoooo

Yo, nu var det ett rejält tag sedan. Men nu är vi igång igen. Efter senaste inlägget har det hänt en hel del. Vi har rejsat Raumerrittet i Norge och lyckades bli trea och fyra. Sedan följde Lida Loop i Stockholm där vi nästan fick fullpott, Mange vinst och jag trea. Direkt efter Lida körde vi ett ungdomsläger i Norberg för ett gäng glada tjejer och killar. Vi hade skitkul i två dagar och bjöd in en hemlig gäst i form av Wengelin som kom och visade kidzen hur man kör på bakhjulet och hur man cyklar fort. Vi ser redan nu fram emot nästa år.
Eftersom vi varit igång non stop från i stort sett juldagen med bara någon veckas tävlinguppehåll i februari så klämde vi in en period vila efter lägret. Välbehövligt både för kroppen och knoppen.

Ränneslättsturen blev första tävlingen sedan Lida och vi hade höga förväntningar då vi körde in som etta och tvåa ifjol. Det visade sig dock inte gå lika bra iår då vi punkade bort oss.
Benen kändes jäkligt bra däremot så till helgen blir det åka av då vi ska köra ett av dom finaste långloppen Sverige har, nämligen Mörksuggejakten i Rättvik.

Nu ska jag göra mig iordning för andra passet idag. Backintervaller i domartornsbacken där MTB SM kördes ifjol. Mumma.

/ Nilsson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar