lördag 28 augusti 2010

Verandasteek!

Spänn fast säkerhetsbältena och slå av all elektronisk utrustning. Nu åker vi. Sätena står på verandan utanför ett av landslagets hus. Fulsurfingsäten av högsta klass! Foto: Matthias Wengelin

Resan hit var hyfsat händelserik. Lunch i New Ark gettot och mängder med tid slösades på allt möjligt, fixa hyrbilar (1 tim), köra hyrbilar till rätt plats (2 tim) och ta sig ut på en interstate väg (2-3 tim).

Väl framme på kvällen fick vi nyckeln till ett hus. Direkt innanför dörren ser man en fet platt tv och ett fett djurhuvud. Resten såg rätt ofräscht ut men jag och Wengan somnade uppe på de obäddade sängarna. Andra vägrade sova i huset utan somnade i bilarna. Efter någon timme så hade Fredrik fixat nya hus med bäddade sängar. Så vi flyttade dit utan att ta med packningen. Nästa dag när vi hämtade packningen kände även jag den kraftiga mögellukten. Det var tydligen fullt med småkryp (skalbaggar mm) i bäddsoffan också.

De nya husen är väl inte heller topp men utan mögel och kryp i alla fall. Lutande golv och läckande duschar kan vi leva med.

Snart lite Lunch och sen blir det fullt ladd på sista världscupen i eftermiddag. Hoppas Nilsson har fina ben och sopar hem Birken idag. Hoppas på uppdatering även från honom.

/Darvell

2 kommentarer:

  1. Men, vilken fining ;) Lycka till ikväll!

    SvaraRadera
  2. Tror du snodde Nilssons finben eller då han bröt? Well done today in Windham iaf, imponerad

    SvaraRadera