tisdag 23 augusti 2011

Vasan, hermeliner och annat

Nu var det ett bra tag sedan sist, tur att Mange är en sådan cyberspejs kille att han bloggat när vi andra tröttingar glömt av det.
Förra helgen körde vi Cykelvasan, som vanligt ett kanon arrangemang som kommer att växa mer och mer för varje år.
Det gick väl inte riktigt som vi ville, Mange punka och skrota bakhjulet efter halva loppet och själv gjorde jag en juniortabbe och låg för långt ner i klungan när vi skulle in på första smala passagen och så var den medaljchansen över. Wengan var den ende av oss som nästan lyckades att göra det vi skulle. En andraplats efter en spurtstrid mot Jesper Dahlström. Jag blev tia och Mange körde singelspeed några mil, tror han hamnade på topp 1000.


Sista finliret inför loppet.

Efter Cykelvasan stannade jag och Jennie kvar i Lindvallen för några dagar med Downhill, Röbäcksnäscykling och vandring.


Notera att detta kort är taget i början av dagen, pepp som fan.


Det klassiska "Loser-tecknet" givetvis felvänt, precis som det ska vara.




Se och njut.


Går ju att hitta fulare ställen att laga punka på.


Detta är slutet av dagen, vi fick nästan vara med om en väggning efter att ha traskat i myr i 20 min. En annan favorit hos ovanstående var den svarta leden "Hermelinen".


Sista dagen var vi sådär outdoorfräna och körde en vandring, tur man har rejäl utrustning och kan det där med att posa. Vandringsleden började med 3 km asfalt. Some crazy wild shit.


/ Nilsson


2 kommentarer:

  1. haha, filmklippet är ju 15 sekunder av ren och skär OTB-gläjde!

    SvaraRadera
  2. Rörbäcknäs är årets höjdare på mtb

    SvaraRadera