måndag 28 januari 2013

4x4 och tennis.

Tjenamors! Här kommer en uppdatering från Norrland. Har sedan i september tillbringat min tid i Umeå och börjat studera vid Polisutbildningen här. Jobbar fortfarande kvar på Original Teamwear som säljare på Kalas och Swix parallellt med skolan och träningen. Dagarna går i ett men har fått till bra rutin på dagarna som innebär en hel del tidiga mornar med jobb och ibland träning tidigt. Som idag när jag började dagen kl 8 med att dra av 4x4 min löpintervaller på löpbandet på IKSU och avslutade med 2 st 30 sek på testcykeln. Har gått som i någon slags koma resten av dagen. Det är som att man skakar än fast det var 8 timmar sedan man tränade. Gött! Annars så har det blivit en hel del längdskidor, styrka, löpning, provat på en multisporttävling  och självklart cykelpass så fort vädret tillåtit. 



 Julen spenderades i Mexico med familjen och det bjöds på diverse tävlingar. Årets största brodersdrabbning blev i sporten tennis. Här kan ni se mellanbrorsan Tom påväg mot en stenhård serve. Minsta brorsan Johan överraskade oss äldre med att spela ett säkert spel i inledning av matcherna men tappade lite av det mentala på slutet. En jäkligt rolig sport som vi alla 3 var lagom bra på. Att vi spelade på en juniortennisbana med egna regler som att vi spelade försten till 11 och inte de vanliga tennisreglerna som man behöver Björn Hellberg till för att förstå behöver vi ju inte nämna.



Det finns en hel del snö här uppe vilket också kan avnjutas genom att pumpa puder i Kittelfjäll i början på december. Svinkul och jobbigt!

Självklart har jag inte bara lekt utan blivit vuxen och studerar, jobbar, lägger mig i tid, tränar bra, äter bra och försöker få tiden att räcka till allt. 

/ Nilsson

1 kommentar:

  1. Låter som om du har en sjukt skön tillvaro i djupsnön i norr. Här i Göteborg ligger det knappt en cm.

    // Granat

    SvaraRadera