söndag 13 januari 2013

Recap!

Verkligen dags att blogga in det nya året..! Här kommer lite bilder och sånt jag har hållit på med sen sist. Det som inte syns på bild här är väl pluggandet som upptagit mycket tid sedan sist. 

Igår var Pumpen på besök för att köra fyror. Han  ramlade ihop såhär efter och skakade efter varje intervall. Tre stycken fick räcka på den intensiteten. Idag var vi upp på Actic och rev av 6 st 8:or på spinninghojjarna istället för distans. Skönt med sällskap under sånna pass.
Igår var jag ute på distans med Jeppe, Lisa och  Frykberg. Jeppe stod för farthållningen då han är distansstark som få just nu. Jag blev trött satan och skyllde på för smala vägar sista timmen för att slippa ligga bredvid "loket". När vi körde in mot stan så började det snöa på tvären och jag bestämde mig för att ställa in skarvningen för att få ihop 5 timmar. Dock avtog snöandet snabbt så det var bara att ge benen en resa på 1.20 extra och på så vis knaprade jag ihop 5.20.

En annan distanstur med en van vinterdistansare 
Pumpen! Halvägs till fikat:
-Jag är kissnödig, vad gör vi?
-Ja vi stannar väl så får du tömma blåsan
-Men det är ju minusgrader
-Bara minus två, du ska nog klara av det
Blir väl så när man spenderat senaste vintrarna i värmen. Som "fika" tryckte han två mackor, en lussekatt och en energikaka.  
Här var det dags för lite bandy vilket jag var HELT värdelös på förra året. Men det blev bra mycket roligare när Jeppe fixat lite riktigt material till mig. Äkta bandyrör från hans tidigare karriär. Jag har mycket kvar men nu kunde jag i alla fall ta mig frammåt.
Såhär ser en van bandylirare ut!
Jag och Pumpen matar styrka på Actic två gånger i veckan. Mage, bål tisdagar och ben torsdagar. 
Bollar är ju kul...
Det har även blivit en sväng på skidor med Pumpen, Martin och Bleckur. Starka killar!
Pumpen vände sig mot mig och sa att nu stöter vi... När han väl trycker till hugger det fast så han får en fin flygtur över snokarna!
Nu har den gamla Ridleyn äntligen fått gå i pension. Tror det var på tiden då den varit med sen 2001 och gått som vinterhoj sedan 2003. Den var så slut att det inte går att beskriva. De fina rejäla militärskärmarna fick i alla fall följa med till den nya fina Big Ninen!
/Darvell

1 kommentar: