tisdag 31 maj 2011

Morgonblogg

Då har vi hittat hem till Sverige än en gång! Flög hem från Tyskland igår förmiddag och var framme i Säter strax efter 7 på kvällen. Den här gången hade vi inga problem med att hinna på flyget..

Söndagens race gick bra, efter massa strul i starten med flera startvurpor och liknande som stoppade upp allt framför mig så flöt det på fint genom resten av loppet. På något vis fick min framväxel en smäll (troligtvis i det vanliga "världscupsköandet") och blev lite böjd, så under de första 2 varven ville den inte fungera, men gav den en liten spark så ordnade de upp sig.
Körde i mål som 74:a efter 7 varv på den grymma banan, tråkigt att vänta ett år tills det är dags att köra där igen..
Har lyckats förbättra mina placeringar på varje världscup och känslan i kroppen är riktigt bra så jag ser fram emot kommande race!

Foto: Thomas Rissveds

Får vara hemma en hel dag här i Säter för imorn drar vi till Danmark och ska köra 2 race där nere. Det första går på torsdag och är en C1:a och det andra racet går på lördag och är en C2:a, kommer bli en hel del svenskar där nere då landslaget ska ner med ett junis-gäng och sen ska även lite elit-folk ner och gasa.

Nu är de dags att ta tag i dagens sysslor, lä bygga ihop hojen och fixa lite med den innan det är dags att åka mot Falun en sväng.

/Wengelin

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar