torsdag 28 januari 2010

Äntligen

Äntligen har vi ordentligt med supportrar som de "stora grabbarna". I och med detta kommer vi att orka ge några procent extra som vi inte ens visste fanns. Det kommer bli jätteskoj att träffa alla igen. På tal om de stora grabbarna så har vi en lista ute i korridoren på vem som bor var. Tjeckerna och Slovenerna bor på samma hotell som oss. Stybar han har inte mindre än tre enkelrum till sig själv.

Vi bor såpass bra att vi har banan som granne. Det är Mr Kalas himself som har roddat ihop det. Det är ju hans hoods det här. Han babblar tyska varje gång han träffar oss och en del förstår vi. Mattias har till och med dragit fram lite egna tyskaskills. Första mötet med honom öppnade nämligen Mattias endast iförd handduk och bjöd in honom på vårt rum.

Idag har vi sladdat runt banan i lite högre fart några varv. Det är verkligen som att åka slalom. Det är så halt att man glider i varje kurva. Det gäller att samla höjd i kurvorna för att hitta en bra linje in i nästa kurva. De flesta kör vi med foten ur och ofta håller vi i staketet för att svinga oss runt 180 graders kurvorna.

Just nu lägger vi på snödäck, Tufo Flexus Dry plus.

/Darvell

6 kommentarer:

  1. Låter grymt, måste ju vara eran bana. Lycka till

    SvaraRadera
  2. Jäklar vad jag håller tummarna! Kör så det ryker!

    SvaraRadera
  3. Håll i nu i helgen och gör bra race så håller vi tummarna på att det leder till bra resultat.
    Lycka till!

    SvaraRadera
  4. Lycka till och kör hårt!

    SvaraRadera
  5. jag är pirrig och nervös!! haha. har redan börjat hålla tummarna för er bägge! har en bra känsla inför morgondagen och kvinnlig intution är ju att lita på sägs det ;p SÅ KÖÖÖR GÄRNET IMORN! Sen får ni komma hem och äta brunsås och jag lovar att ta väl hand om mattias när han kommer till Umeå! :) LYCKOSPARK!

    SvaraRadera