lördag 12 december 2009

Halvhjulad

När inte Nisse är med finns det andra som slår på stort. Jättemacka, chokladboll, Cola och kaffe.

Matade 5 timmar idag också. Tyvär var fiket stängt i Gustavs. Jeppe fick panik eftersom han hade varit hungrig i över en timme så han halvhjulade mig hela vägen till Torsång.

/Darvell

3 kommentarer:

  1. Vad snygg han är den där Jeppe!!

    SvaraRadera
  2. Hm….
    I klädd en av Manges gamla ledar tröjor från XC säsongen 2006. Och så Nisses jacka från 2007 eller 2008. Re(cycling) är gärna ett tema Jeppe praktiserar. Bra för miljön, plånboken och för andra parter.
    -Mange slipper ha plaggen i garderoben och släpa till tvättstugan. Alla som är insatta vet att det är tidsödande för Darvell.
    -Vårt varumärke exponeras. (Jag är ifs inte helt klar i marknadsvärdet)

    Men det jag inte kan förstå mig på är frisyren. För mig är det helt uppenbart att den inte existerar längre. Hade det varit mitten 80-tal och han varit en del av finansvärlden så hade det varit OK. Men nu är det snart 2010… Men det kan vara så att jag är så gammal att jag inte förstår att det är inne med en sådan frilla. Eller så är det Recycling som gäller även för detta.

    SvaraRadera
  3. Haha visst är han fin Finansvalpen från 80-talet? Jag tror det är så att han håller på att spara till en mäktig man. Han vill ju se ut som Lejonkungen!

    /Darvell

    SvaraRadera