onsdag 6 april 2011

Fylla boken

Efter missärtävlingen i Söndags har vi fyllt boken med timmar måndag och tisdag. Idag körde vi ett intervallpass borta vid söndagens tävlingsbana och benen börjar kännas ofantligt mycket bättre nu. Lite BMX-banekörning fick avsluta passet. Igår glassade vi bort till Saint Tropez för att kika om det var något att hänga i granen. Nilssons kroppspråk talar sitt tydliga språk om vad han tyckte om passet.
Det fanns massa feta båtar men i övrigt var det inte mycket att hänga i granen. En Cola kostade 6 Euro på fiken så det fick bli en ståglass med ståcola till.


Efter dagens pass kikade vi lite när kidsen studsade runt i hopparken. Här är det "running man" som för en gångs skull gör ett kontrollerat hopp.
"Running man" fick sitt smeknamn av oss just därför att han tokladdade varje gång han körde, ramlade varannan gång och flaxade i luften med alla kroppsdelar varje gång utom den på bilden. Annars var det för mycket kickbike för min smak. Några BMX-are med skills fanns det också i och för sig. Vi gamla tröttingar snurrade några varv på den normala BMX-banan helt utan framgång, inte ett hopp klarade vi att dubbla, inte ens Wengan försökte.


/Darvell

1 kommentar:

  1. Misär, grabbar, misär. Ni kan ju inte åka till Saint Tropez utan Steek-Adam förstår ni väl?

    SvaraRadera