måndag 11 april 2011

Gipsad

Det går bra nu skulle man kunna säga..
Igår under racet i Nalles så sladdade jag omkull i första utförskörningen och landade på mitt vänstra knä och ansiktet (samma ställen som jag alltid tar emot mig med...)
Efter kraschen gick ja ner till ambulanskillarna för att höra va dom hade att säga om allt, först hade jag tänkt cykla ner till hotellet men det visade sig ganska snart att det hade vart en dålig idé..
Direkt när jag fick sätta mig på en stol i ambulansen börja allt snurra och rösterna från ambulanskillarna försvann allt längre bort. När jag sen försökte öppna ögona var allting svart, under de minuterna som synen va borta hann jag bli lite orolig för att något allvarligt hade hänt. Som tur var kom synen tillbaka lagom till att dom hade flyttat mig till en ny ambulans som körde iväg mig till akuten. Där sa dom att de troligtvis hade vart nå blodsockerfalls-liknande som gjort att synen försvunnit, men i och med att dom pratade både italienska och tyska blev de lite lurigt ibland.
Det hela slutade med att jag blev gipsad för en spricka i mitt vänstra knä, fick sy ett stygn på samma knä och så rundade jag av allt med en hjärnskakning.

påväg från sjukan till KALAS-bussen (som nu är invalid-anpassad)

Lite halv-pigg efter några timmar på akuten..

Nu har vi anlänt till vårt boende i Münsingen, internet fungerar utmärkt så nu ska de dyka upp lite tätare uppdateringar här på bloggen.
Har bestämt att knät ska vara bra lagom tills på måndag, för på tisdag nästa vecka flyger vi till Syd-Afrika.

/Kryckan

1 kommentar:

  1. Vilken jä..a otur. Ser ut som att de gipsat fast cykelbyxorna på dig också. /A

    SvaraRadera