torsdag 7 april 2011

Sista dagen i Frankrike

Då va sista passet avklarat här i Frankrike, blev ett fint långpass på nästan 20 mil med fullgungen. Mange avslöjade vid frukosten att han hade lite planer på en sväng till Monaco, från vårt boende dit är det ca 10 mil. Till en början var jag lite tveksam, men eftersom det bjöds på fint väder och bra ben så fanns det inte så mycket att fundera på.
När vi kom fram till ströget i Monaco stod finbilarna uppradade och av någon konstig anledning blev vi tillsagda att leda cyklarna av några poliser... blev i alla fall ett bra tillfälle att fota lite..
När vi kom hem servade Nilsson oss med lite käk och nu har mat-koman infunnit sig så de är väl dags att se över prylarna inför avresan imorn innan man blir alltför trött.

En av de finare bilarna vi hittade inne på ströget i Monaco

Imorn drar vi till Italien för helgens race som går i Nalles. Veckan här i Frankrike har vart över förväntan, vädret och träningsmöjligheterna här nere har vart riktigt bra! Solen har visat sig varje dag och temperaturen har legat runt 24°C hela veckan och de verkar som Italien har lika fint.
Sist jag var i Nalles stal dom nästan alla hojar för oss i landslaget, bara jag och Max klarade oss och sen låg de fortfarande snö på backen, men hojen följer med in på hotellrummet och snön verkar vi som sagt klara oss ifrån!

Fransmännen kan de här med nyttig kost...

/ Wengan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar