lördag 4 april 2009

Livet leker

Ibland är det riktig skönt att träna. Idag kördes ett lugnt pass ute i solskenet på 3 timmar med fika. Efter fikastoppet hade golfströmmen fört in så mycket värme över Sågmyra att det blev till att visa lite extra hud. Det var händerna som kom fram för första gången i år.



Igår avklarades sista styrketräningen för veckan. Jag och Oscar kör knäböj efter den hårda vibrationsträningen. Nilsson kör en totalt okänd övning för oss som gillar att anstränga muskler och balans på träning.


Imorgon är det träningstävling för oss som gillar syra. Den kommer att hållas på asfalt då skogen inte är åkbar än. Samling 10 på gamla posten med valfri cykel är det som gäller.

6 kommentarer:

  1. Jens Westergren7 april 2009 kl. 21:49

    Ni måste har mer luft i bollarna grappar! Med så lågt tryck i bollen fixar Klara det!

    SvaraRadera
  2. Det är mer tryck än vad du tror Jens. Det är bara så att vi är feta och därför deformerar bollarna kraftigt. Bollarna är nästan pumpade till max då Limpen nyss fyllt på.

    SvaraRadera
  3. äh vadå de där är ju lätt som en plätt!

    SvaraRadera
  4. Det är lätt när man väl lärt sig. Och såklart gör vi djupare knäböj än vad som syns på bilden. Dock finns det vissa som gör detta på ett ben. Dit har vi en bit kvar. Fixade iaf en kort stund att stå med en boll under varje fot sist.Fixar du ett ben?

    SvaraRadera