måndag 29 juni 2009

Full pott!

Allt gick precis som vi ville i helgen. Lugnt och fint första milen. När stigarna tog vid eldades det lite och det började bildas luckor. Efter ett par kortare stigar skriker Nilsson KÖR Mange men jag hörde inte riktigt eftersom Oscar var mellan oss. Så då skrek Oscar som redan hade syra i benen samma sak. Jag ökade och vips hade Oscar orsakat sin egen avställning. Trummade på ensam men ganska snart anslöt Nilsson och Fredrik "Seglarn" Edin. Vid första spurtpriset hade jag fått gratislucka och tog det därför enkelt. Efter ett par mil hade Seglarn problem med farten och fick därför stöta ikapp efter ett skogsparti. I nästa skogsparti hängde vi av honom igen. Han kämpade länge för att ansluta men det räckte inte.

Nilsson gick på rött några gånger så jag fick hålla igen lite efter stigarna så han kom ikapp. Med cirka 3 mil kvar var han upp i spets för att göra sitt jobb på endurostigarna vid flygfältet. Grabben gilla ju endorustigar och föreställde sig nog att han satt på crossen. Han trummade på i fin fart genom alla svängar. Tappade räkningen efter en miljon svängar. Efter detta parti var han inte lika förkyld i benen längre. Så vi hjälptes åt ända till mål utan att förta oss och vi körde på säkerhet utför för att undvika punkteringar. Vi rullade imål 1.50 före spurten om tredjeplatsen som rutinmannen Jens tog ganska enkelt före Micke Salomonsson.

På vägen hem blev det först Donken i Mjölby för rejält med bukfylla. Därefter italiensk glass på en båt i Arskersund. Kanongod glass.

Idag rullade vi till Torsång på eftermiddagen i vita segerställ. Med på turen fanns även den urstarke Johan Landström från Barkhyttan och Jesper Larsson. På fiket blev det glass såklart. Dock arbetade inte vår favoritkille så vi fick normalportioner idag.

/Darvell

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar