söndag 23 augusti 2009

Första och sista!

Ojoj nu är jag trött. Det här kan lätt rankas som det värsta jag varit med om. Henrik Öijer skriver om att jag hade ett tapp på näst sista mellantiden. Han skriver även att det är troligt att något hände.

Ja det som hände var att jag först väggade och fick släppa förbi över 10 damer som jag redan kört om eftersom de körde kortare bana. När jag fått i energi och cyklat tio minuter till låser sig bägge benen och jag blir stående med kraftig lårkramp. Efter en stund rullade jag iväg på lättaste växeln (22-34). Strax efter det kommer en till väggad Svensk, nämligen Lars Bleckur och gör mig sällskap till toppen. Där stannar vi och fikar. Jag drog 3 stora flaskor och Lars gjorde lika men stannade lite längre än mina 5 minuter. Publiken hade iaf roligt åt oss när vi stod där. Det skulle fotograferas och pratas tyska. Men här kom belöningen för allt slit, en grym och lång utförsöpa till mål. Ä nu orkar jag inte skriva mer just nu.

/Darvell

3 kommentarer:

  1. Jag är väldigt avundsjuk. Men du åkte ju snabbt på slutet, därför trodde jag att något hänt. Mer än att du samlade krafter för att avsluta bra...

    SvaraRadera
  2. Om det var samma nerfart ner mot mål som när jag körde för 5 år sen så förstår jag att du mös (trots att du bonkat). Var det Schöckl berget hette...?

    SvaraRadera
  3. Japp Schöckl hette det. Utförslöpan var verkligen värd en väggning och tvåbenskramp!

    SvaraRadera