lördag 8 augusti 2009

Vilket U-land.

Vikken skit. Svejtsarna är riktiga galningar. Dom går rakt fram när dom går på stan, ingen respekt där inte och maten är svindyr. Men. Dom kan det där med rejäla, ordentliga och roliga mountainbike banor. Idag var det riktigt kul att cykla igen, var ett tag sen sist jag kände suget. Både jag och Mange började jämföra banan med banorna vi körde när vi var ner och körde cykelcross i början av året i Belgien. Det är lerigt, svårt och hur kul som helst. Men. Det är också höjdmeter så det står härliga till och livsfarliga träbroar, som jag för övrigt var nära att halvt slå ihjäl mig på idag. Dessutom har vi redan tagit 3 segrar idag. 3 st pumpa-upp-slangdäck-med-vätska-på-amatörtryckluftspumpar-på-mack-segrar. För nog fan känns det som en seger när man tillslut efter 30 min slit lyckas få upp dom där däcken med ett pang. Vi firade med att köpa kakor, hemlig dryck och godis på macken. Gött.
Nu ligger vi och halvsteker på vårat höglönehotellrum och längtar tills vi ska piska Absalon i leran imorn. 

Bjuder som vanligt på lite fräscha, snygga och aktuella kort.Kunde inte låta bli att lägga upp den här. Kortet är taget påväg hem från Raumerrittet och Norge tidigare iår. Fattas bara en raggarbil och en snus..Mange softar i vårat lyxrum. Sängarna är så sköna att vi ska köpa varsin när vi kommer hem.Precis som Jens så är våran största passion här i livet socker.Guld eller inget.

2 kommentarer:

  1. Lycka till! Satsa på 3 svenskar på pallen som på Grenserittet, ordningen går att ändra. :D

    SvaraRadera
  2. Ha ha ha! fy fan vilken rolig bilden den första var! Jag ramala av stolen av skratt. Man kan nästan tro att han kommer från Rättvik;)ha de slippsen!

    SvaraRadera