fredag 28 augusti 2009

Livet i Storhytta Hafjell

Laddar inför Birken just nu. Det är mässa vid målgången i Lillehammer Fredag till Söndag så hela Kalaskontoret bor här i stugan. Med sig har de Gerd som står för maten och den är grym. Normalt är hon husmor på Kalaskontoret två timmar om dagen och pensionär på fritiden. Själv har jag med mig tre slavar, manager: Jonas, montör: Valpen och Jeppe.77: groupie. Så det här kan ju inte annat än bli succé. Dock verkar det bli hårt motstånd då Meridas LL-team, Lars Petter Nordhaug o.s.v. kommer att starta. Det ryktas även om att Edvald Boasson Hagen ska köra men det tror jag är föga troligt. Får han ens köra för Team Columbia?


Två fina hojjar som var riktigt skitiga nyss. Men "Montörn" fixade till glansen igen trots regn.


Som vanligt är "montörn" finklädd när jobb ska utföras.Manager Jonas till vänster och Gerd till höger. Manageryrket är som synes lite mer stekigt än mekanikeryrket. På bilden steker han med en fruktkorg i knäet. Dessa fruktkorgar är inte billiga.


Körde sista 2.5 milen med Ole Christian Fagerli och Jeppe. Det sköt på fint därifrån och ner till mål. Mycket grusväg är det. Endast 2 partier går på stig och de kommer jag att bli tvungen att springa eftersom eliten startar sist, alltså hinner nästan 20 000 personer trampa upp spåret innan vi kommer.

/Darvell

4 kommentarer:

 1. Tssss Jonas steker ju med klass som alla andra stekare med Mac. Kör hårt!

  SvaraRadera
 2. Svåraste partiet kommer efter bergspriset vid 15km. Speciellt på cross. En assnabb (65+km/h) utförskörning på dålig grusväg, (vikarierar som mindre å ibland) (en hal bro, koll youtube...). Sedan en springbacke och riktigt stenigt i några kilometer, sedan är det bara grus och asfalt till sista utförskörningen.
  Visa norrmännen lite Falu kraft...
  Mvh Jens

  SvaraRadera
 3. Kör hårt och lycka till att komma om alla norrmän. Vilken cykel blev det?

  SvaraRadera
 4. Tack Oscar. Ifs så är det nog det närmaste jag har varit en fruktkorg på länge. Som du ser så serverades det lite andra födoämnen. Men nu är jag satt på diet av Piff & Puff...

  SvaraRadera