lördag 8 augusti 2009

Livet i Bern.

Vi anlände igår till ett asvarmt Zürich. Hyrde en Benz. Fick kartpanik. Köpte en GPS. En sådan behöver vi i alla fall och den var billig trots att vi är i ett höglöneland. Jag hade bokat det billigaste hotellet jag hittade i Bern. Holiday Inn blev det. När vi anlände såg det inte så låglöne ut faktiskt. Grymma rum med supersköna sängar och lyxfrukost är något vi gottar oss i när vi inte parkerar om bilen.

Hotellet är en del av ett köpcentrum modell större. Så parkeringshusets regler passar oss dåligt. Eller är det bara Schweizare som tänker helt bak och fram? Man betalar nämligen 0.20 chf/timme för de tio första timmarna, 1 chf/timme för de kommande 10 timmarna och därefter 5 chf/timme. Vi började med att stå över 20 timmar men nu har vi satt oss in i Schweizarnas tankesätt. Så från och med nu kör vi max 20 timmars cykler.

Det var över 30 grader i skuggan igår och idag har det regnat hela förmiddagen. Eftersom vi är överkänsliga mot regn så har vi inte rullat banan än. Men nu har det varit uppehåll ett tag så om en kvart åker vi till banan.

/Darvell

1 kommentar:

  1. Svejtsarna å deras jäkla regler för att parkera bilen är vansinniga...
    Lycka till imorgon grabbar!
    /Ljungberg

    SvaraRadera