tisdag 11 maj 2010

Finfin

Nu har Mattias plockat fram finkläderna, köpt balsam, smort håret med det, lagt i ett "surfvax" och kammat till "finaste" frillan.

Detta eftersom att han ska hämta Jennie flygplatsen ikväll. Dock verkar norrlänningarna ha problem med att upp grejjerna i luften i utsatt tid. 50 minuter försenat från Umeå och en ursprunglig bytestid 1.30 till Milanoflyget ser det mindre bra ut. Men förhoppningsvis löser det sig. Han ligger och suckar med mobilen i ena handen och datorn i den andra just nu. Upplösning följer..

Som att inte det vore nog har vår teamkollega från Norge blivit sjuk och ställt in sin resa. Vi som skulle försöka placera oss i lagtävlingen som ger 3000 euro till vinnande lag. Vi har kastat ut ett par krokar för att in en ersättare men utan resultat det blir till att hoppa över lagtävlingen och satsa individuellt istället.

Idag passade vi att köra 4 timmar landsväg. Försökte låta bli bergen pga vädret men vägarna nere i dalen var antingen för trafikerade eller krångliga att hitta rätt. vi styrde upp smalhjulingarna en liten asfaltsväg som tog oss upp 1600m. Där blev det grusväg och sämre väder vi vände ner igen. Vägen var lite rasslig och med utspolat grus sina ställen det blev bara 90% njutning. Imorgon hoppas vi kunna testa torsdagens tempobana.

/Darvell

4 kommentarer:

 1. Är mustaschen borta nu? Hoppas för Jennies skull...

  SvaraRadera
 2. Än är den kvar men han jämrar sig lite över den.

  /Darvell

  SvaraRadera
 3. Jens Westergren12 maj 2010 21:52

  Jag är grymt besviken att jag inte blivit tillfrågad som ersättare... jag har ju kört tre pass nu... VO2 upp 10% redan...

  SvaraRadera
 4. Fan att vi inte tänkte på den regerande Svenska mästaren i CX.. Nästa gång är du vårt första val!

  /Nilsson

  SvaraRadera