torsdag 27 maj 2010

Long time ago

Ett bra tag sedan vi haft tillgång till internet, därför ont om uppdateringar. Sedan våran topptur i Italien förra veckan har vi hunnit med en världscup i Tyska Offenburg och förflyttats oss till den lilla hålan Richenbach några mil från gränsen till Schweiz. Bor lite ute på landet så internet tillgången är inte den bästa.

På världscupen i Offenburg i söndags slog Mange till med ett kanonlopp och slutade på 51a plats. Själv hade jag toppenben men fick oturligt en punktering på första varvet som kostade några dyrbara sekunder. Körde upp mig hela tävlingen men blev ändå avplockad när jag skulle ut på sjätte varvet av sju. Placeringen är inte så mycket att jubla över, 124a, men formen kändes väldigt bra. Tyvärr vaknade jag däremot upp i måndags med en torr hals och snorig nos. Vilket har hållt i sig i tre dagar, men jag är på bättringvägen och hoppas på race på söndag i Schweiziska Plaffien.

Dagarna i Richenbach går mest ut på att kolla tennis på Eurosport (på tyska såklart), dricka kaffe, kolla tennis, träna om man är frisk, tvätta cyklar om man är sjukt, dricka kaffe, kolla tennis och sedan brukar vi belöna oss själva med en ytterst dålig uppkoppling till fulsurfning på kvällskvisten. Förresten, igår grillade vi i spöregn. Lyckades även klämma en romatiskt komedi, Valentines Day, på datorn som Mange hade sparat till dessa tillfällen när tiden står helt stilla och inget finns att göra.

Efter tävlingen på söndag styr vi Kalasbussen hemöver och beräknar ankomma stora torget i Falun för välkomstmottagningen på måndagkväll. Vi kommer dela ut den sportdrycken som inte blev uppdrucken på tävlingen och kanske en och annan halvfull gel.

Nästa helg väntar Raumerrittet i Oslo. Sedan Lida Loop och därefter ett break innan vi kör Ränneslättsturen. Men allt det där visste ni väl redan för ni har väl sett vår tävlingsplanering lite längre ner till höger?

/ Nilsson

1 kommentar: