måndag 10 maj 2010

Kokaina

Efter Manges tävling i Schweiz i lördags där han slutade på en 18 plats begav vi oss mot Italien. Jag agerade langare och det var som vanligt ett tufft jobb när det gäller att langa åt Mange. Han bytte flaska en gång av åtta möjliga. Och då var flaskan inte ens halvdrucken..
När vi nästan var i Italien, precis innan gränsen så ville Herr Kling och Klang i tullen kolla igenom vår buss. Klockan var 22.00 på kvällen och dom hade nog jäkligt tråkigt för dom fick för sig att vi gömt något i bussen. Efter en stund hittade dom våra koffeintabletter och trodde det var "Metadona" eller "Kokaina". När dom hade ägnat 45 min av olika provtagningar och noga tittande på våra pass så fick vi åka iväg. Roligast var nog när en av dom frågade om vi var från Nya Zeeland fast vi berättat tre gånger att vi var från Sverige. Manges punkapatron trodde dom var en pistol också.

När vi väl nådde Aosta dalen i norra Italien kom vi till ett kanonboende med allt man behöver, till och med riktigt internet. Så vi är mer än nöjda.
Igår checkade vi byn och rullade lite BMX-bana. Mange såg ohyggligt stark ut när vi körde pumptävling ifall någon undrar.
Idag var det pangpang intervaller (4X4) som skulle fullbordas. Vi valde att köra dessa uppför på en vandringstig som går till toppen på ett av alla dom berg som ligger runt om oss.
Nedan följer lite blandade bilder, se och njut.

Våran budget är lite tjärv så vi turas om att bo varannan natt under tak.

Mange är lycklig, inatt är det hans tur under taket.

Prata i mobil och laga mat samtidigt, ingen big deal.

En sann grillmaestro vet att det är kol som gäller.


Någon fjuttig topp i närheten.

Gnälla på utsikten gör vi inte iallafall.

Mont Blanc ligger runt fyra mil ifrån oss. Om detta är rätt vet vi dock ej, men högt är det iallfall.

/ Nilsson

1 kommentar:

  1. Faaaan! vad avis jag bliiiir!

    Ge mig mer roliga och fina inlägg så att jag inte åker ned och tar hem er till Sverige.

    SvaraRadera