torsdag 23 februari 2012

Då allt blev fel...

Jag och Wengan testkörde helgens banor igår. Ett varv på Point to Point banan och tre på XC banan blev nästan 4 timmar, dessutom var vi lite extra hungriga eftersom bilresan till banan tar över en timme. Därför var det med hungriga magar vi stegade in på bageriet i Agio Varvara för att köpa en croissant och dryck.

Väl i bilen tog jag första tuggan och den var varm som en nybakad men dessvärre torr som en två dagar gammal... Startade bilen och drog iväg med en hand på ratten och croissanten i den andra. När vi kommit ut på vägen upptäcker vi att instrumenten indikerar på att en dörr är öppen så jag passar på att göra om min dörrstängning innan vi fått upp farten. Precis när jag öppnat dörren upptäcker vi båda att det kommer flera bilar på "fel sida" vägen... Efter någon tiondel kommer vi på att vi är på Cypern och här är det vänstertrafik. Medan Wengan ropar vänster så släpper jag dörren för att greppa ratten och svänger över med dörren på vid gavel...

Sån tur var så upptäckte jag misstaget i tid och det var aldrig nära men det måste ha sett helt sjukt ut för de mötande att se en galen bilist med öppen förardörr på fel sida vägen. Vi båda sade direkt efter att vi funderat vad fan bilarna gjorde på fel sida vägen...

Annars så har det tränats fina cykelpass och även ett par bålstyrkepass senaste veckan. Vi har ett grymt gym på hotellet så det är enkelt gjort att riva av ett bålstyrkepass som annars brukar hoppas över när vi är ute på tävlingar/läger.

Imorgon startar etapploppet med ett tempolopp på XC banan. Det kommer gå sjukt fort och om jag sätter kurvor och andra svårigheter bra så kan det bli en bra placering, vilket ger bra startposition till lördagens point to point.
Börjar märkas att buffén är bra här på hotellet... Igår när jag satte mig på toalettlocket så gick det såhär...
/Darvell

4 kommentarer:

 1. Du vet väl att man ska öppna locket först?

  SvaraRadera
 2. Jo men det tröck på lite för mycket för att hinna med sånt... ;)

  SvaraRadera
 3. Det är bra att ni håller stilen. Kommer Wengan skippa försäsongsvurporna i år? Testa att tävla hel?

  SvaraRadera
 4. Ja det var ju därför han körde cross och vurpade i år så att han inte slösar med MTB-säsongen.

  /darvell

  SvaraRadera